Menu

Ik hoor nu pas over deze reünie, te laat om nog te gaan. Had er heel graag bij geweest! Waarom is er niet via een alumni commissie een algemene uitnodiging gestuurd? Zo jammer…nou luitjes maak er een goed feestje van. Over vijftig jaar ben ik er weer bij hahaha. Kirsten Langmuur | HAVO 1993

Kirsten Langmuur
op 10-09-2022

Ik hoor nu pas over deze reünie, te laat om nog te gaan. Had er heel graag bij geweest! Waarom is er niet via een alumni commissie een algemene uitnodiging gestuurd? Zo jammer…nou luitjes maak er een goed feestje van. Over vijftig jaar ben ik er weer bij hahaha. Kirsten Langmuur | HAVO 1993

Kirsten Langmuur
op 10-09-2022

Edelachtbaren, DE AVOND IS GEKOMEN Nu de Queen het loodje heeft gelegd komt het RLS zoals vanouds bij elkaar. Ouwe jongens krentenbrood zallen we maar zeggen. Ik als uw hoofd zal de avond zoals vanouds opzwepen met mijn kunsten. Hierbij alvast aangekondigd. DENKEN WE NIET DAT HET GOED GAAT!!!! WE LATEN ELKAAR WE HOUDEN VAN ELKAAR EN WE GEVEN ELKAAR!! Zoals ik gesproken heb in uwe jaren. Niks geen gekkigheid GEWOON GEZELLIG. OP ONS!!! Gr. Drs. H. Verboket

H. Verboket
op 10-09-2022

Ik wil namens het conciërge secretariaat alvast een mededeling plaatsen wat betreft de aanstaande reünie-avond. Helaas zijn wij zelf niet aanwezig te kunnen zijn. We benadrukken hier bij wel dat elke ratdraaier die er een puinzooi van denkt te maken er niet makkelijk mee weg kan komen. En wij maar opruimen zeker ha ha dat dachten we dus niet. Denk er om; HOU HET SCHOON hg, uw concierges.

Team Conciërges
op 08-09-2022

Ik vertoef op het moment in Pattaya met mijn vriendin en kan er dus helaas niet bij zijn. Ik wens iedereen een schitterende avond toe. Warme groet, Tim (2016).

Tim Versteege
op 08-09-2022

Wat gezellig! Ik ben van de partij zaterdag 10/9 en zou meer mensen van mijn lichting (examen vwo 1983) willen ontmoeten dan ik nu aangemeld zie, dus meld je aan!

Mark Jelten
op 06-09-2022

De reunie valt samen met die van mijn oude legeronderdeel. Daarnaast heb ik maar 8 jaar in Sassenheim gewoond en geen enkele binding met wie en wat dan ook dus lag de keuze voor de hand. Des al niet te min, van harte gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan!

Jan van Vugt
op 01-08-2022

Zo goed als alle leerkrachten van ons examenjaar (1977 en 1979) zijn met pensioen. Er zijn echter ook oud-leerlingen die met pensioen zijn of gaan en inmiddels opa of oma zijn. Dat kan allemaal in 50jaar. Samen met mijn schoolmaat en nog steeds goede vriend John Simons kijk ik uit naar de ontmoeting in september en hopen wij velen van ons jaar in goede gezondheid weer te zien. Groet en tot de 10e.

Sidney Geneste
op 07-07-2022

Beste RLS-genoten, Wat jammer dat ik als zoveel andere oud leerlingen er niet bij kunnen zijn omdat het precies in mijn vakantie in Bulgarije valt. Ik heb nog overwogen mijn vakantie te verplaatsen maar dat was helaas niet mogelijk. Bij vorige reunies heb ik het zo ontzettend naar mijn zin gehad en leuke gesprekken gevoerd. Helaas dat moet ik deze keer missen! Ik hoop dat het een groot succes wordt zoals voorgaande keren. Voor degene die wel gaan: veel onderhoudende gesprekken en plezier deze avond. Aan mijn jaargenoten: ik hoop jullie in de toekomst alsnog een keer te ontmoeten, zodat wij lekker bij kunnen kletsen! Groet, Jan Willem Bakker Kwaliteitsadviseur bij het CBR/CCV Mahoniehout 54 2719 JH Zoetermeer 0621675617

Jan Willem Bakker
op 05-06-2022

Geweldig!! Een reünie van mijn oude school. Ik ben zo benieuwd! En kan iemand de video van de examenstunt van 1994 even opzoeken. Daar heb ik aan meegewerkt, maar ik heb hem daarna nooit meer gezien. Dank je!

Angelique van den Berg
op 03-06-2022